Bundek – program događanja

Dragi prijatelji i pratitelji događanja koja dolaze iz tvornice dobre zabave, čast nam je priopćiti da je došao red da objavimo program ovogodišnjeg festivala vatrometa koji će se održati na dobro poznatoj lokaciji.

Bundek, Zagreb, od 12. – 14. lipnja 2015., najavljujemo petnaesti po redu međunarodni festival vatrometa uz mnoštvo vatrometa i poznatih glazbenih gostiju. Svi su pozvani, svi su dobrodošli i svima garantiramo spektakl.

Kako bi razveselili i one najmlađe, u program smo ponovo ubacili takozvane dječje vatromete. Budući da smo unazad nekoliko proteklih izdanja “Bundeka” primili poruke roditelja koji su znali dolaziti s malim klincima da vide vatromet, a nisu ga mogli dočekati jer su klinci morali na spavanac. Ovi vatrometi će ići svakog od tri dana festivala nešto ranije kako bi uživati mogli i oni kojima se neda čekati veliki vatromet.

I ove godine nastupa jaka ekipa Mirnovec pirotehnike, te ekipe susjeda iz Italije (Martarello) i Slovenije (Lecana). Svi timovi spremili su odlične vatrometne koreografije na fantastične glazbene podloge.

Tu je nezaobilazan lunapark s odličnim atrakcijama za najmlađe, a na lokaciji ćete naravno moći obići mnoštvo štandova s hranom i žujom te ostalim raznim zanimljivim stvarima.

Svaki dan biti će poriven koncertom s glazbenim gostima tako da možemo reći da petnaesto izdanje ovog već tradicionalnog festivala obiluje događajima, a budući da je dugoročna prognoza vrlo povoljna, ne sumnjamo da ćete nam se pridružiti u velikom broju.

Zbog sigurnosti posjetitelja te zabrane unošenja staklenih predmeta, lokacija će biti u cijelosti ograđena te će naplaćivati ulaz u iznosu simboličnih 10 kuna.

Vidimo se :)

 

PROGRAM DOGAĐANJA:

PETAK – 12.06.2015.

– lunapark,

– 21h: početak programa – svečano otvorenje festivala;

– 22h: dječji vatromet;

– 22.10h: glazbeni program – Ivan Zak;

– 23.35h: natjecateljski vatromet;

– glazbeni program – Ivan Zak

 

SUBOTA – 13.06.2015.

– lunapark,

– 21h: početak programa;

– 22h: dječji vatromet;

– 22.10h: glazbeni program – Zvonko Bogdan;

– 23.35h: natjecateljski vatromet;

– glazbeni program – Zvonko Bogdan

 

NEDJELJA – 14.06.2015.

– lunapark,

– 21h: početak programa;

– 22h: dječji vatromet;

– 22.10h: glazbeni program – Lidija Bačić;

– 23.35h: natjecateljski vatromet;

– dodjela nagrada;

– glazbeni program – Lidija Bačić

 

Trenutno nema komentara.

Leave a Reply