Konjički kup u preponskom jahanju 31.8.2014.

Donosimo vam odličan razlog da počnete planirati cjelodnevni izlet na čistom samoborskom zraku. Naime, dana 31.8.2014. u nedjelju naši vrijedni prijatelji iz KK Mirnovec u suradnji s gradom Samoborom, Ožujskim, Croatia osiguranjem, GZH te Radio Samoborom i ostalim sponzorima priređuju treći po redu kup u preponskom jahanju.

Mjesto održavanja je Etno farma Mirnovec, Većeslava Kolara 28, Samobor (Samoborsko polje).

Uz prekrasan ambijent Etno farme koji ostavlja bez daha, moći ćete uživati u natjecanju, pogostiti se ponekim specijalitetom s roštilja i osvježiti “Žujom” ili nekim drugim osvježavajućim pićem.

Etno farma je također dom Konjičkog kluba Mirnovec i već je poznata adresa mnogim samoborcima koji su ovdje došli naučiti prve jahačke korake ili se malo rekreirati u prirodi.

Ukoliko ipak ne dolazite iz Samobora, lokaciju jednostavno potražite koristeći google maps ili navigacijski uređaj. Ako dolazite iz smjera zagrebačke obilaznice E70, siđite na izlazu Samobor-Sv. Nedelja. Prateći putokaze za Samobor narednih 3,5 km, na prvom raskrižju nakon trgovačkog centra “Kaufland” skrenite lijevo i dalje pratite oznake koje će vas dovesti do cilja.

Nadamo se da smo vam dali dobar razlog za posjet Samoboru, jednom od najljepših malih gradova Hrvatske.

Na službenim stranicama HKS-a i unutar galerije možete pronaći i program natjecanja.

 

Pogledajte kako je bilo prošle godine.

Trenutno nema komentara.

Leave a Reply