Piromanka kartica

Piromanka je besplatna potrošačka kartica Mirnovec Pirotehnike namijenjena osobama koje tijekom piro sezone kupuju proizvode u Piro centrima Mirnovec Pirotehnike

Namjena kartice je skupljanje bodova i ostvarivanje popusta prilikom kupnje sljedeće sezone. Svaka kuna potrošena u Mirnovec Piro centru uz predočenje Piromanka kartice pretvara se u jedan bod. Za 500 skupljenih bodova Mirnovec daruje 5%  a za 1000 bodova 10% popusta na kupnju iduće sezone. Bodovi su prenosivi iz sezone u sezonu, a kartica vrijedi samo za osobu čiji je potpis na poleđini kartice. Korištenje kartice omogućeno je svim korisnicima starijim od 18 godina.

U nastavku donosimo i službene propozicije korištenja Piromanka kartice:
  1. Mirnovec Pirotehnika d.o.o. izdavatelj je PIROMANKA kartice koja ostaje u njegovom vlasništvu. Mirnovec Pirotehnika d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz optjecaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente PIROMANKE.
  2. Korisnik PIROMANKA kartice može postati svaka punoljetna osoba sa prebivalištem u republici Hrvatskoj koja Mirnovec Pirotehnici d.o.o. stavi na raspolaganje obvezne podatke navedene u pristupnici za PIROMANKA karticu.
  3. Osobni podaci o korisnicima kartice ne razmjenjuju se s drugim korisnicima i kartičarskim kućama sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.
  4. PIROMANKA kartica nije prenosiva i može je koristi isključivo osoba čiji je potpis na poleđini kartice. PIROMANKA kartica se ne može koristiti kao sredstvo plaćanja.
  5. Pravo na nagradne bodove kupac ostvaruje isključivo kupnjom u Mirnovec pyrocentrima. Da bi prilikom kupovine ostvario pravo na nagradne bodove korisnik PIROMANKA kartice obavezan je pokazati karticu na blagajni.
  6. Prilikom plaćanja gotovinom ili karticama kupac ostvaruje pravo na jedan nagradni bod za svaku potrošenu kunu (1,00 kn = 1 bod ). Bodovi se prenose iz sezone u sezonu. Nakon što se bodovi iskoriste isti se poništavaju i počinju se zbrajati od nule.
  7. Prije početka sljedeće sezone sukladno ostvarenim bodovima po karticama Mirnovec Pirotehnika d.o.o. će nagraditi najvjernije kupce.